top of page
1.jpg

Schoolfotograaf bij jouw op school?

"Onze schoolfotografie: de perfecte mix van topkwaliteit, zorgeloze service, moeiteloos online bestellen, en onvergetelijke, vrolijke momenten!"

Schoolfotograaf Limburg

Schoolfoto's zijn herinneringen

 

Met een jaarlijkse schoolfoto creëer je prachtige herinneringen voor later. Wij hebben al enkele jaren ervaring als schoolfotograaf. Plus de vele kinderportretten die in onze privé studio langs komen. Kortom herinneringen vast leggen van kinderen doen wij dagelijks.  Ons doel: van elk kind een spontane en eigentijdse schoolfoto. Dus ook van jouw kind!
 

  • Portretfoto + leuke pose + Half portret

  • Schoolfoto's online bestellen

  • Kwaliteit en service

  • Betaalbaar

Onze portretfoto's zijn altijd een succes

 

Vooral tijdens de basisschool periode veranderen kinderen enorm. Met een jaarlijkse schoolfoto zie je ze groter worden, vooral op de portretfoto! Daarom is (en blijft) de portretfoto de basis van onze fotopakketten. Daarnaast maken wij natuurlijk ook graag een leuke pose foto.

Afwisseling in poses

De klassieke portretfoto mag natuurlijk niet ontbreken, maar daarnaast maken wij ook graag 2 extra foto's in een andere pose. Ook voor de familiefoto zijn meerdere poses mogelijk. Speciale wensen? Laat het ons weten!

Verschillende mogelijkheden

Altijd minimaal 3 foto's per kind 

Wij maken niet alleen een portret foto maar ook een leuke spontane totaal foto en een half portret.
Wist je dat je als school dit zelf mag uitki
ezen?

 


Speciale wensen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.

De leukste schoolfotograaf van Limburg
De leukste schoolfotograaf van Limburg
De leukste schoolfotograaf van Limburg

Wat ontvangt school van ons

422A0152.jpg

Afdrukken cadeau

 

De komst van Puijvelde fotografie kost u als school niets.

Sterker nog, als dank dat wij mochten langskomen wordt beloond. De school ontvangt het volgende:

Digitaal:

  • Pasfoto's kinderen digitaal geleverd voor administratief gebruik binnen school.

  • Portretfoto van alle teamleden

  • Teamfoto

 

Op afdruk 13x19cm

  • Klassenfoto x het aantal leerkrachten per klas

  • Groep 8 afscheidsfoto voor alle groep 8 leerlingen en leerkrachten

 

Op afdruk 20x30cm

  • Team foto 1x

 

Een financiële tegemoetkoming

 

NIEUW vanaf schooljaar 2023-2024

De schoolfotograaf regelen kost vaak veel tijd en moeite. Ondanks dat wij veel zorgen en plannen uit handen nemen, zullen er toch nog een aantal zaken geregeld moeten worden om onze schoolfotodag goed te laten verlopen. Denk b.v. aan het voor schooltijd openen van de deuren zodat wij onze mobiele studio kunnen opbouwen. Vaak neemt de ouderraad dit van school over. Daarom willen wij de ouderraad tegemoet komen door een financiële vergoeding te geven. Deze vergoeding is afhankelijk van het aantal leerlingen per school. Wil je hier meer over weten, vraag onze gratis informatie brochure aan. 

Werkwijze

Ontspannen, feestje en een stralende lach

Wij zijn enthousiast over onze schoolfoto’s en heel nieuwsgierig naar jullie school. Laten we dus eerst gaan kennismaken. Zo leert de school ons kennen en samen kijken we naar de mogelijkheden voor jullie school. Is er een match? dan gaan we starten met een passende planning.

Binnen 2 weken ontvangt de school per leerling een inlogkaart met daarop een voorbeeldfoto en een persoonlijke inlogcode. De school verspreidt deze onder de leerlingen. De inlogkaart met unieke code geeft de ouders/verzorgers toegang tot ons online bestelsysteem waar de bijhorende foto’s kunnen worden bekeken en besteld.

Een goede planning maak je pas wanneer de wensen van school duidelijk zijn. Het aantal leerlingen, de ruimte en wensen bepalen hoe lang wij bezig zijn met fotograferen.

Samen bespreken wij de keuzes die voor ons beide haalbaar zijn. Vervolgens maken wij een planning op maat. Planning klaar en duidelijk? Dan is het eindelijk zo ver.

De verkoop van de schoolfoto's gaat volledig via onze eigen webwinkel. Na het inloggen kan er in overzichtelijke en eenvoudige stappen een bestelling worden geplaatst. Dit gaat volledig buiten de school om waardoor er geen last op jullie schouders ligt met betrekking tot geld ontvangen etc. Betalen van de schoolfoto's gaat vertrouwd, veilig en gemakkelijk via internet bankieren (iDEAL)

Wij nemen zelf onze eigen mobiele fotostudio mee. Ook zijn wij op tijd aanwezig om de studio op te bouwen alvorens de school begint. We maken er een fantastische dag van en zorgen voor een leuke ervaring voor alle leerlingen en leerkrachten.

Wij maken altijd mee dat niet alle leerlingen op school zijn. Graag spreken wij dan samen met school een terugkom dag af. Op deze terugkomdag worden alle afwezige kinderen op de foto gezet. De inlogkaartjes van deze terugkom kinderen, volgen dan later dan de aanwezige kinderen van de fotodag. Zij ontvangen gewoon binnen 2 weken de foto's

289451136_337083475270567_7078929143154223857_n.jpg

Kies voor
Puijvelde schoolfotografie

Fris vrolijk en spontaan

Verschillende poses

Online bestellen 

Werkzaam in Limburg en Brabant

Ik heb een inlogcode ontvangen! 

Het is geweldig dat je van plan bent om schoolfoto's te bestellen. In onze webshop vind je een breed scala aan producten. Om het volledige assortiment goed te kunnen bekijken, raad ik je aan om via een desktopcomputer in te loggen. Houd er rekening mee dat niet alle mobiele telefoons de juiste mobiele weergave ondersteunen.

Belangrijk om op te merken is dat wanneer je kiest voor een gekleurde achtergrond, dit het beste resultaat oplevert voor een portretfoto. De groepsfoto waarop je kind volledig staat afgebeeld, kan hierdoor mogelijk minder goed uitkomen, omdat de achtergrond later digitaal wordt toegevoegd. Voor het kiezen van een gekleurde achtergrond wordt een toeslag van 1 euro in rekening gebracht.

bottom of page