top of page
logo_Png.png

Kinderen Blij 

Ouders Blij 

School Blij 

Naamloos-1.jpg

Schoolfoto's zijn herinneringen

 

Met een jaarlijkse schoolfoto creëer je prachtige herinneringen voor later. Wij hebben al enkele jaren ervaring als schoolfotograaf. Plus de vele kinderportretten die in onze privé studio langs komen. Kortom herinneringen vast leggen van kinderen doen wij dagelijks.  Ons doel: van elk kind een spontane en eigentijdse schoolfoto. Dus ook van jouw kind!
 

  • Portretfoto + leuke pose

  • Schoolfoto's online bestellen

  • Kwaliteit en service

  • Betaalbaar

Onze portretfoto's zijn altijd een succes

 

Vooral tijdens de basisschool periode veranderen kinderen enorm. Met een jaarlijkse schoolfoto zie je ze groter worden, vooral op de portretfoto! Daarom is (en blijft) de portretfoto de basis van onze fotopakketten. Daarnaast maken wij natuurlijk ook graag een leuke pose foto.

Afwisseling in poses

De klassieke portretfoto mag natuurlijk niet ontbreken, maar daarnaast maken wij ook graag 2 extra foto's in een andere pose. Ook voor de familiefoto zijn meerdere poses mogelijk. Speciale wensen? Laat het ons weten!

Verschillende mogelijkheden

Altijd minimaal 2 foto's per kind 

Wij maken niet alleen een portret foto maar ook een leuke spontane totaal foto. 
Wist je dat je als school dit zelf mag uitkiezen?
Wij streven erna om zelfs nog een 3e foto

eraan toe te kunnen voegen

 


Speciale wensen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.

Werkwijze

Ontspannen, feestje en een stralende lach

Wij zijn enthousiast over onze schoolfoto’s en heel nieuwsgierig naar jullie school. Laten we dus eerst gaan kennismaken. Zo leert de school ons kennen en samen kijken we naar de mogelijkheden voor jullie school. Is er een match? dan gaan we starten met een passende planning.

Een goede planning maak je pas wanneer de wensen van school duidelijk zijn. Het aantal leerlingen, de ruimte en wensen bepalen hoe lang wij bezig zijn met fotograferen.

Samen bespreken wij de keuzes die voor ons beide haalbaar zijn. Vervolgens maken wij een planning op maat. Planning klaar en duidelijk? Dan is het eindelijk zo ver.

Wij nemen zelf onze eigen mobiele fotostudio mee. Ook zijn wij op tijd aanwezig om de studio op te bouwen alvorens de school begint. We maken er een fantastische dag van en zorgen voor een leuke ervaring voor alle leerlingen en leerkrachten.

IMG_3827.jpg

Kies voor Puijvelde schoolfotografie

Fris vrolijk en spontaan

Verschillende poses

Online bestellen en thuisbezorgd

In heel Nederland 

Ik heb een inlogcode ontvangen! 

bottom of page