top of page
3.jpg

Bestel hier jouw schoolfoto's 

"Fotograaf in Limburg, waar kinderen stralen, ouders glimlachen en scholen juichen van tevredenheid. Vang de blijdschap in elke foto!"

Kinderen Blij 

Ouders Blij 

School Blij 

422A0141.jpg

Wat heb je weer geweldige foto's gemaakt van onze kinderen. Lastig om te kiezen. Dus wij nemen ze allemaal. Dank je wel! 

Marieke - april 2023

Bestellen van schoolfoto’s

Jouw schoolfoto’s verdienen natuurlijk een mooi plekje in huis, bijvoorbeeld in de woonkamer. Wacht daarom niet met het bestellen van jouw schoolfoto’s, maar laat ze afdrukken op hoogwaardig fotopapier of kies voor een digitale download.

Ook kun je zelf een fotopakket samenstellen in onze webshop, door meerdere verschillende opnames in één fotopakket te kiezen. Stel zelf het pakket samen met jouw meest favoriete foto's. 

De leukste schoolfotograaf van Limburg, schoolfotograaf, Puijvelde schoolfotografie

Ik heb een inlogcode ontvangen! 

Het is geweldig dat je van plan bent om schoolfoto's te bestellen. In onze webshop vind je een breed scala aan producten. Om het volledige assortiment goed te kunnen bekijken, raad ik je aan om via een desktopcomputer in te loggen. Houd er rekening mee dat niet alle mobiele telefoons de juiste mobiele weergave ondersteunen.

Belangrijk om op te merken is dat wanneer je kiest voor een gekleurde achtergrond, dit het beste resultaat oplevert voor een portretfoto. De groepsfoto waarop je kind volledig staat afgebeeld, kan hierdoor mogelijk minder goed uitkomen, omdat de achtergrond later digitaal wordt toegevoegd. Voor het kiezen van een gekleurde achtergrond wordt een toeslag van 1 euro in rekening gebracht.

Heb je een vraag over jouw bestelling?

Vul ons contact formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. 

bottom of page