top of page
logo_Png.png

Kinderen Blij 

Ouders Blij 

School Blij 

Werkwijze

Ontspannen, feestje en een stralende lach

Kinderen mogen zichzelf zijn

Flexibel en op maat

Studio kwaliteit foto's 

Unieke werkwijze

Wij zijn enthousiast over onze schoolfoto’s en heel nieuwsgierig naar jullie school. Laten we dus eerst gaan kennismaken. Zo leert de school ons kennen en samen kijken we naar de mogelijkheden voor jullie school. Is er een match? dan gaan we starten met een passende planning.

Binnen 2 weken ontvangt de school per leerling een inlogkaart met daarop een voorbeeldfoto en een persoonlijke inlogcode. De school verspreidt deze onder de leerlingen. De inlogkaart met unieke code geeft de ouders/verzorgers toegang tot ons online bestelsysteem waar de bijhorende foto’s kunnen worden bekeken en besteld.

Een goede planning maak je pas wanneer de wensen van school duidelijk zijn. Het aantal leerlingen, de ruimte en wensen bepalen hoe lang wij bezig zijn met fotograferen.

Samen bespreken wij de keuzes die voor ons beide haalbaar zijn. Vervolgens maken wij een planning op maat. Planning klaar en duidelijk? Dan is het eindelijk zo ver.

De verkoop van de schoolfoto's gaat volledig via onze eigen webwinkel. Na het inloggen kan er in overzichtelijke en eenvoudige stappen een bestelling worden geplaatst. Dit gaat volledig buiten de school om waardoor er geen last op jullie schouders ligt met betrekking tot geld ontvangen etc. Betalen van de schoolfoto's gaat vertrouwd, veilig en gemakkelijk via internet bankieren (iDEAL)

Wij nemen zelf onze eigen mobiele fotostudio mee. Ook zijn wij op tijd aanwezig om de studio op te bouwen alvorens de school begint. We maken er een fantastische dag van en zorgen voor een leuke ervaring voor alle leerlingen en leerkrachten.

Wij maken altijd mee dat niet alle leerlingen op school zijn. Graag spreken wij dan samen met school een terugkom dag af. Op deze terugkomdag worden alle afwezige kinderen op de foto gezet. De inlogkaartjes van deze terugkom kinderen, volgen dan later dan de aanwezige kinderen van de fotodag. Zij ontvangen gewoon binnen 2 weken de foto's

IMG_3725.jpg

Kies voor Puijvelde schoolfotografie

Fris vrolijk en spontaan

Verschillende poses

Online bestellen en thuisbezorgd

In heel Nederland en Belgie 

Informatie brochure 2022/2023

Is jullie enthousiasme gewekt en willen jullie graag meer informatie ontvangen? 

Vraag dan hier gratig een informatie brochure aan. Deze ontvang je via de mail. Ook kun je kiezen voor een gratis kennismakingsgesprek. Juist op die manier wordt ons contact persoonlijker. 

arrow&v
Brochure aanvraag:

Bedankt voor de inzending! Ik neem zsm contact met u op.

bottom of page