top of page
logo_Png.png

Kinderen Blij 

Ouders Blij 

School Blij 

Wie zijn wij?

Mijn naam is Joyce van Puijvelde de eigenaresse van Puijvelde schoolfotografie en samen met mijn partner Lars Jessen genieten wij volop van ons werk. Het is tenslotte de leukste baan die er is. Steeds meer scholen kiezen voor spontane schoolfotografie. Oftewel de kinderen fotograferen zoals ze zijn: Spontaan, vrolijk, eigenwijs en blij. Geen standaardportretten, maar keus uit verschillende poses met of zonder zit object. Kortom wij maken er een feestje van! Wie wij zijn? 

Wij wonen samen in Berg aan de maas met onze 3 kinderen van 13 en 11 jaar oud. Samen met onze 2 honden genieten wij volop van ons leven. En schoolfotografie is daar een groot onderdeel van. Joyce werkt als fotograaf en is tevens de contactpersoon voor de school en Lars werkt achter de schermen als editor en planner. Lars zorgt ervoor dat alle foto's vakkundig worden bewerkt voordat het wordt afgeleverd. 

Tevens werken wij ook nog met een team aan vaste fotografen die volledig zijn ingewerkt. Wanneer een school te groot is om alleen te komen, of wanneer er dubbele boekingen binnen komen, komt een andere fotograaf uit ons team naar jullie school.  Zij zijn volledig op de hoogte van alle gemaakte afspraken waardoor wij het vertrouwen hebben dat de school fotodag volledig na wens verloopt. 

 


 

284149278_1888450224692170_6514056337230721266_n.jpg
bottom of page