logo_Png.png

Kinderen Blij 

Ouders Blij 

School Blij 

Wie zijn wij?

Mijn naam is Joyce van Puijvelde en samen met mijn partner Lars Jessen genieten wij volop van ons werk. Het is tenslotte de leukste baan die er is. Steeds meer scholen kiezen voor spontane schoolfotografie. Oftewel de kinderen fotograferen zoals ze zijn: Spontaan, vrolijk, eigenwijs en blij. Geen standaardportretten, maar keus uit verschillende poses met of zonder zit object. Kortom wij maken er een feestje van! Wie wij zijn? 

Wij wonen samen in Berg aan de maas met onze 3 kinderen van 12 en 10 jaar oud. Samen met onze 2 honden genieten wij volop van ons leven. En schoolfotografie is daar een groot onderdeel van. Joyce werkt als fotograaf en is tevens de contactpersoon voor de school en Lars werkt als organisator en planner en helpt op de dag zelf mee indien er geen hulpouders aanwezig kunnen zijn. 

Tevens werken wij ook nog met een 2e fotograaf wanneer de school een hoger aantal leerlingen heeft. Zo waarborgen wij toch dat op 1 dag alle kinderen op de foto zijn geweest. 

 


 

Schoolfotograaf Limburg

2e fotograaf

Soms is de school net te groot om maar met 1 fotograaf te komen. Om toch te kunnen waarborgen dat op 1 dag de foto's worden gemaakt, werken wij samen met een 2e fotograaf. 

Chantal zal dan voor jullie de groepsfoto's maken terwijl tegelijk de portret foto's worden gemaakt.
Efficiënt, geen extra tijd in beslag genomen, en flexibel.

 


 

172.png