top of page
7.jpg

Schoolfotograaf bij jouw op de opvang?

"Kleurrijke herinneringen voor de kleintjes! Ontdek onze kinderopvangschoolfotografie: hoogwaardige service, eenvoudig online bestellen, en bruisende, spontane vreugde in elke klik."

Kinderen Blij 

Ouders Blij 

Opvang Blij 

IMG_3886.jpg

Kinderdagverblijf foto's zijn herinneringen van de eerste 4 jaar

 

Met een jaarlijkse "school"foto creëer je prachtige herinneringen voor later. Wij hebben al enkele jaren ervaring als schoolfotograaf. Plus de vele kinderportretten die in onze privé studio langs komen. Kortom herinneringen vast leggen van kinderen doen wij dagelijks. Ons doel: van elk kind een spontane en eigentijdse schoolfoto. Dus ook van jouw kind!
 

  • Portretfoto + leuke pose

  • online bestellen

  • Kwaliteit en service

  • Betaalbaar

  • Flexibel

Onze foto's zijn altijd een succes

 

Op een kinderdagverblijf maken wij 4 verschillende foto's. Wij nemen leuke kinderlijke zit objecten mee om het plaatje nog leuker te maken. De foto's die gemaakt worden zijn haast niet te onderscheiden van een professionele fotograaf.

Flexibel plannen

 

Kinderen houden van spelen en laten zich niet plannen. Het ritme van het kind staat voorop en gaat altijd voor.  Daarom zullen wij altijd een flexibele planning met jullie maken en geven wij de kinderen de ruimte om spelenderwijs op de foto te gaan. Geen gedwongen poses maar puur zoals ze zijn. Dat levert de meest leuke herinneringen op.

Verschillende mogelijkheden

Geen standaard foto's 

Wij maken geen standaard foto's. Wij maken een variatie van maximaal 5 foto's. 

 


Speciale wensen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij jullie kinderdagverblijf past.

Werkwijze

Ontspannen, feestje en een stralende lach

Wij hebben al vele jaren ervaring in het maken van kinderportretten. Ook komen wij elk jaar bij kinderdagverblijven of peuterspeelzalen. Onze werkwijze begint als eerste bij een kennismaking. Ik (Joyce) kom dan graag langs voor het gesprek waarin ik jullie alles kan uitleggen, voorbeelden laten zien en ook jullie wensen kan bespreken. 

Kinderen op een kinderdagverblijf laten zich niet plannen. Ze zijn gebonden aan slaaptijden, voedingen etc. Daarom werken wij alleen met een flexibele planning. Dat betekent concreet dat wij meerdere dagen van de week langs komen om alle kinderen op de foto te kunnen zetten. Samen met de leiding wordt exact bijgehouden wie al op de foto is geweest en wie nog niet. 

Wij nemen zelf onze eigen mobiele fotostudio mee. Samen spreken we een tijd af wat voor jullie kinderdagverblijf het beste uit komt. 
Willen kinderen niet op de foto? Geen probleem. We proberen het later nog een keer en als het niet lukt wordt dat ook geaccepteerd. 

Kortom veiligheid en vertrouwen staat hoog in ons vaandel. 

Binnen 2 weken ontvangen jullie per kind een inlogkaart met daarop een voorbeeldfoto en een persoonlijke inlogcode. Het kinderdagverblijf verspreid deze onder de kinderen. De inlogkaart met unieke code geeft de ouders/verzorgers toegang tot ons online bestelsysteem waar de bijhorende foto’s kunnen worden bekeken en besteld.

De verkoop van de foto's gaat volledig via onze eigen webwinkel. Na het inloggen kan er in overzichtelijke en eenvoudige stappen een bestelling worden geplaatst. Dit gaat volledig buiten jullie om waardoor er geen last op jullie schouders ligt met betrekking tot geld ontvangen etc. Betalen van de foto's gaat vertrouwd, veilig en gemakkelijk via internet bankieren (iDEAL)

Het kan zomaar zijn dat kinderen ziek waren tijdens de foto dag of echt niet op de foto wilden gaan. De ouders krijgen de mogelijkheid om bij mij in de studio terug te komen om alsnog de foto's te maken. Dit is vrijblijvend en kan onderling afgestemd worden. 

 

De inlogkaartjes van deze terugkom kinderen, volgen dan later dan de aanwezige kinderen van de fotodag. Zij ontvangen gewoon binnen 2 weken de foto's

IMG_0023.jpg

Kies voor
Puijvelde schoolfotografie

Fris vrolijk en spontaan

Verschillende poses

Online bestellen 

Werkzaam in Limburg en Brabant

Kopie van Kopie van Kopie van Zonder titel (22 x 22 cm) (25 x 25 cm) (15 x 10 cm) (2).jpg

Download onze informatie brochure

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze, wie wij zijn en wat wij leveren? Of ben je helemaal enthousiast en wil je graag meer informatie? Download dan hier jouw gratis informatie brochure.

Ik heb een inlogcode ontvangen! 

Het is geweldig dat je van plan bent om schoolfoto's te bestellen. In onze webshop vind je een breed scala aan producten. Om het volledige assortiment goed te kunnen bekijken, raad ik je aan om via een desktopcomputer in te loggen. Houd er rekening mee dat niet alle mobiele telefoons de juiste mobiele weergave ondersteunen.

Belangrijk om op te merken is dat wanneer je kiest voor een gekleurde achtergrond, dit het beste resultaat oplevert voor een portretfoto. De groepsfoto waarop je kind volledig staat afgebeeld, kan hierdoor mogelijk minder goed uitkomen, omdat de achtergrond later digitaal wordt toegevoegd. Voor het kiezen van een gekleurde achtergrond wordt een toeslag van 1 euro in rekening gebracht.

bottom of page